Sunt
hälsosamt
själsligt och holistiskt


Om det inte uppfyller ovanstående kriterier ligger det inte i vårt intresse
Detta är grundpelarna och filosofin bakom alla de projekt vi tar oss an i Nordic Remedi

Med hjärtat på rätt ställe


5000


-årig kunskap i modern tappning

Den nordiska enkelheten möter den växande omvärlden

Ända sedan internets intåg har vi till allt större utsträckning vant oss vid att konsumera över gränserna. Med den globala handeln kommer dock de negativa sidorna med den påfrestan detta innebär för hälsa och miljö. Med ett nordiskt uttryck vill vi kombinera det "typiskt" nordiska med de positiva yttre influenser vi kan dra nytta av i globala tider som dessa - utan att det skall behöva innebära negativa konsekvenser för vår omvärld.

 

Aktuella projekt

flaskasida

Flaska

Flaska är något så unikt som en glasflaska som strukturerar ditt vatten för att, på så sätt, återskapa den energi och de hälsomässiga fördelar källvatten för med sig. Flaska är dessutom ett sätt att minska konsumtionen av vatten på plastflaska då man kan tappa upp vatten i sin Flaska från de flesta källor med rent vatten och åtnjuta hälsosamt strukturerat vatten, fritt från mikroplaster.

Källvatten vart du än går

Nordic Remedies

Nordic Remedies är en sida där vi äntligen samlar allt på ett och samma ställe. Nordic Remedi har dels egna projekt och produkter, men framför allt är andemeningen bakom bolaget att förmedla det bästa. Man kan inte vara bäst på allt, alltså är samarbete en stor del i nyckeln att sprida budskap och kunskap om hälsa, välmående och den vackra och harmoniska värld vi önskar skapa.

Schyssta produkter för ett schysst liv

NRemedies
hampoteket

Hampoteket

CBD-olja och hampaprodukter har varit en hörnsten i vår verksamhet sedan start. Passionen för denna växt har inte minskat med åren, tvärt om. Hampan är så extremt versatil att det är lättare att nämna vad den inte kan användas till snarare än vad man kan skapa av hampa. Hampoteket ämnar att täppa till ett hål på marknaden för alla hampaälskare då det i dagsläget inte finns ett ställe dit man kan vända sig för alla sina hampabehov.

Ditt hushampotek sedan 2021