Sunt
hälsosamt
själsligt och holistiskt


Om det inte uppfyller ovanstående kriterier ligger det inte i vårt intresse
Detta är grundpelarna och filosofin bakom alla de projekt vi tar oss an i Nordic Remedi

Med hjärtat på rätt ställe


5000


-årig kunskap i modern tappning

Den nordiska enkelheten möter den växande omvärlden

Ända sedan internets intåg har vi till allt större utsträckning vant oss vid att konsumera över gränserna. Med den globala handeln kommer dock de negativa sidorna med den påfrestan detta innebär för hälsa och miljö. Med ett nordiskt uttryck vill vi kombinera det "typiskt" nordiska med de positiva yttre influenser vi kan dra nytta av i globala tider som dessa - utan att det skall behöva innebära negativa konsekvenser för vår omvärld.

 

Aktuella projekt

flaskasida

Flaska

Flaska är något så unikt som en glasflaska som strukturerar ditt vatten för att, på så sätt, återskapa den energi och de hälsomässiga fördelar källvatten för med sig. Flaska är dessutom ett sätt att minska konsumtionen av vatten på plastflaska då man kan tappa upp vatten i sin Flaska från de flesta källor med rent vatten och åtnjuta hälsosamt strukturerat vatten, fritt från mikroplaster.

Källvatten vart du än går

CBD2Life

CBD, eller "cannabidiol", är en molekyl vanligt förekommande i hampaväxten. CBD-olja och CBD-produkter har en mängd hälsofördelar vilket är väl dokumenterat med över 50.000 publicerade studier på pubMed. Utöver det är hampan lätt att odla, växer snabbt, kräver ingen besprutning, rensar marker från föroreningar och är fantastiskt för en uppsjö produkter som går att tillverka av hampa. I Sverige är det för närvarande ej lagligt att köpa CBD-olja som livsmedel.

Schyssta produkter för ett schysst liv

cbdsida